Veelgestelde vragen

Wij geven graag antwoord op al jouw vragen!

Staat jou vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.
Huren

Je kunt je inschrijven middels het digitale inschrijfformulier (klik hier).

Je huurt voor minimaal 2 jaar vanaf de ingangsdatum van de huurovereenkomst. Daarna is de huurovereenkomst te beëindigen per de eerste van de volgende maand + 1 maand.

De afbeeldingen zijn Artist Impressions. Deze zijn bedoeld om je een indruk te geven hoe een appartement er uit kan zien. Het is niet persé een weergave van het door jou gekozen appartement. De appartementen worden kaal opgeleverd met een afgewerkte badkamer, keuken en toilet. De indeling van het appartement zie je op de plattegrond bij het betreffende type. De ligging van de woning kun je zien op de verdiepingsplattegrond.
Op de interactieve plattegrond (klik hier) kun je zien welke appartementen nog beschikbaar zijn. 
Prijzen
De huurprijs is exclusief water, elektra en circa €65,- euro servicekosten.

Voor de gezamenlijke ruimtes waar alle bewoners gebruik van maken worden bepaalde kosten gedeeld. Bijvoorbeeld voor onderhoud van het buitenterrein, schoonmaken entrees & trappen en verlichting. Deze kosten worden betaald van de servicekosten. Je ontvangt hiervan een separate opgave en jaarlijks een overzicht

Bekijk hier de prijslijst van de woningen.
Wonen in het Petruskwartier

De bouw van het Petruskwartier is in volle gang. Naar verwachting worden de appartementen oktober 2021 opgeleverd.

Ieder appartement beschikt over een externe berging op de begane grond.

Deze energiezuinige appartementen worden opgeleverd inclusief keuken, toilet en badkamer. De wand- en vloerafwerking zijn voor rekening van de huurder.

De appartementen worden verwarmd met vloerverwarming. Daarom zijn er geen radiatoren in de woning, waardoor je nog meer ruimte hebt om het appartement in te richten naar jouw smaak! De temperatuur is regelbaar met de thermostaat in de woonkamer.

Wanden die niet worden betegeld, worden sausklaar opgeleverd. Dit betekent dat de muren nagenoeg glad worden opgeleverd.
Alle appartementen worden opgeleverd met een inbouwkeuken die voorzien is van complete inbouwapparatuur, te weten: inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelvriescombinatie en vaatwasser.
 
Ja, de woningen worden kaal opgeleverd. Je dient zelf een vloer te (laten) leggen. Let wel op dat hier speciale eisen aan verbonden zijn (o.a. contactgeluidsisolatie). In je huurovereenkomst staat exact opgenomen waar de vloer in de door jouw gehuurde woning aan dient te voldoen.
 
Bouwnummers 11 t/m 32 hebben een eigen parkeerplaats. Voor de overige woningen is er in het openbaar gebied ruimte om de auto te parkeren.

Staete De Meierij
073-782 09 82
huur@staete.nl
www.staete.nl

Petruskwartier

Aan de Kerkwijk in Berlicum wordt het appartementengebouw “Petruskwartier” met 32 appartementen gerealiseerd. Het gebouw komt op de plek van het oude verzorgingshuis Berlerode.